Szenvedéllyel, hittel használom, tanítom a kártya világát

Szenvedéllyel, hittel használom, tanítom a kártya világát

A kártyával való kapcsolatom 1999-ben kezdődött. Először csak magamnak csináltam 3 éven keresztül, és persze bújtam a könyveket, ami csak elérhető volt ebben a témában.

2001-ben sikerült egy csodálatos oktatót találnom, Nádas Nándort aki megismertetett a képi látásmód rejtelmeivel. Kineziológusként is elkezdtem ezután használni a vendégeknek is, mert sokat segített a stresszoldás folyamatában. Ehhez persze már a Symbolon kártya is társult, így a tarot-kártyával együtt megmaradt mind a mai napig ez a folyamat.

Akik hozzám járnak már természetesnek veszik, hogy kártyázunk. Ezzel lényegesen lerövidül a probléma feltérképezése, és sokkal hatékonyabbá válik az oldás.

A kártya a mindennapi életem része. A családban nem hozunk egyetlen komoly döntést sem anélkül, hogy tarot-kártyával rá nem néznénk a helyzetre. Szerencsére a férjem is megtanulta időközben, és ő is mindig kikéri a kártya tanácsát egy-egy komolyabb döntés előtt.

kártya

Én magam éves vetést készítek, többnyire önismereti kirakást önmagamnak. Segít visszaigazolni a megérzéseimet, és bizony amikor be akarom csapni magam, akkor keményen a körmömre is néz. A kártya olyan nekem, mint egy jó Mester, aki előre szól, ha baj lesz, de nem ítélkezik felettem.

Az eltelt évek alatt készítettem több mint 100 saját kirakást, amelyekből több könyv is született. Ezek a kirakások elég széles körűek, és akik megvették a könyveimet, és persze a tanítványok is igazolták ezek hatékonyságát. 2004-óta tanítom is a tarot-kártya gyakorlati használatát, ami sokat segített abban, hogy én is jobban elmélyüljek benne. 2009 óta az interneten is van weblapom, amelyen rengeteget írtam életünk legfontosabb területeiről, természetesen a kártyával megerősítve. Ezek mellett a női önismereti és egyéb tanfolyamaim állandó résztvevője a kártya, hiszen amikor ránézel egy képre az alapjaiban érteti meg veled a helyzetet.

Szerintem azért érdemes a kártyát használni, mert a képei jól visszaadják mindazt, amit tudattalanul gondolsz, de az elméd nem engedi észrevenni. Segít abban, hogy eligazodj kapcsolataid érzelmi hálójában, és kivezessen a rejtett csapdákból, amiket az egód állít eléd.

kártya
Hargitai Andrea

Szerző: Hargitai Andrea

Várlak szeretettel a Nőiségem megélésem workshop sorozat 2. alkalmán, melynek témája nőiségünk változása a tarot kártya tükrében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük