Levél a távol lévő Kedvesnek

Levél a távol lévő Kedvesnek

Kedves,

leírom, mert félek, ha a közeledben vagyok, mindent elfelejtek. Nem értem, mégis érzem: olyan energiaáramlás van közöttünk, amelyet egyikünk sem képes kezelni. Bármit teszünk, bárhogy küzdünk, örökké ott van. Egy nem e világon köttetett kapocs.

Miről akarok írni? A kétségeimről, a bizonytalanságomról, az érzéseimről, a hitemről. Minden olyanról, amit személyesen nem merek, vagy nem tudok elmondani.

Félelmek

Minap megint előjöttek a félelmeim: nem vagyok elég jó, elég szép, elég okos, elég izgalmas neked. Soká pörögtem ezen, míg végül sikerült a mélység legmélyebb bugyraiba lebucskáznom. Miért is? Mintha magamat bántanám. Mintha visszaböfögném mindazt, amit az elmúlt évtizedek kapcsolatai, „barátságai” szuszakoltak belém. Vagy amit leszűrtem belőlük.

Mára megtaláltam válaszaimat. Elég jó vagyok magamnak. Elég szép, elég okos, és naná hogy izgalmas is vagyok. Elfogadom magam. Sőt mi több: kezdek beleszeretni önmagamba. Általad. Ami furcsa, de mégis így van. És ha már elkezdtem szeretni magam, nem tehetem meg saját magammal, hogy mást mutatok, mint aki vagyok. Hiszen Te vagy Én, Én vagyok Te.

Eszembe jutott, ahogy azt mondtad egyszer: „Nem vagyok azon a szinten, ahol Te, jóval több vagy nálam”. Hogyan is jutott eszedbe ilyen butaság? Ja, pont úgy, ahogy nekem is. Saját belső kétségeink kivetüléseként. Most látom csak, mennyire értelmetlenül bántjuk magunkat, egymást…

Feloldás

Nincs jogom a döntéseidet bírálni, vagy kétségbe vonni. Neked is végig kell járnod a magad útját, a magad felismeréseivel. Nem tudhatom, mi a feladatod, mit kell elrendezned, mivel kell megküzdened. Mégis, rettenetesen rosszul esik, hogy nem vagyunk együtt. Azt gondolom, milyen csodálatos lenne közösen tölteni az időt. Egymás mellett ébredni minden reggel.

Talán a kontrollt a legnehezebb elengednem. Mert az ego bennem azt kiáltja: Miért nem tudod, hogy mellettem a legjobb neked? Miért nem engeded, hogy megéljük a csodát? Miért nem akarsz velem lenni? De már nem mondom meg, mit tegyél. Ezt Te tudod a legjobban. Nem akarom, hogy változz. Úgy szeretlek, ahogy vagy. A lelked tüzét, amit a mélyben látok. Azt, ahogy visszatükröződöm Benned.

Érzem, ahogy néha rettenetesen szenvedsz. llyenkor legszívesebben rohannék, és átvenném terheid. De neked is végig kell égned a saját felismeréseiden a megtisztuláshoz.

szerelem

Nagyon sokat segítettél abban, hogy visszataláljak Önmagamhoz. Visszaadtad az életemet. Remélem, hogy én is tudom segíteni a Te utad.

Bizalom

Hiszem, hogy van egy tudatosabb energia, amelyik pontosan tudja, mikor minek van itt az ideje, helye, mikor érünk meg mindketten az együttlétre.

Időnként azt érzem, nem bírom tovább. Térdre kényszerít az élet. Kettősség van bennem: szeretem, ahogy bennem élsz, máskor őrjöngök: „Takarodj ki a fejemből, egyedül akarok maradni végre!”.

Irántad érzett határtalan szerelmem néha megrémít. Fogalmam sem volt, hogy létezik ekkora szeretet. Köszönöm, hogy megláttattad velem. Hogy általad megélhettem. Hogy tanulhatom a feltétel nélküliséget, a sugárzást.

Nincsenek szavak arra, amit érzek. Teljességet. Szeretetet. Békét. Bizalmat. Boldogságot. Nyugalmat. Hazatérek, amikor veled vagyok. Bennem vagy. Benned vagyok. Nem tudom, hol végződök én, és hol kezdődsz Te. Mintha egyek lennénk. Annyira imádlak, amennyire embert csak lehet.

Nagyon hiányzol! A hangod, a mosolyod, a szavaid.  Olyan rettenetes az űr bennem nélküled.

Szerző: Gürtler Szilvia

Várunk szeretettel Nőkör közösségünkben.

350 thoughts on “Levél a távol lévő Kedvesnek

  1. Gyönyörű és nagyon igaz írás ez! Mintha az én életemről az én érzéseimről, hitemről szólna????? Félelmetes a felismerés ! De már nem félek semmitől nem félek a találkozástól mert hiszem ,hogy ha Isten nekem rendelt akkor senki nem állhat közénk! Az Istenben vetett hitem mindenben megerősített az elmúlt hónapokban és napokban az életemmel és veled való érzéseimben,te aki távol vagy tőlem ,és még is oly közel mert itt vagy bent a lelkemben szívemben ,gondolataimban lélegzetemben álmaimban ,minden percemben ! Szeretlek minden porcikámmal ! Tudom ,hogy te is szeretsz ! A hitem mindennél fontosabb ! A szeretet életem értelme ,nélküle semmit nem ér az élet! Köszönöm Istennek ,és Jézusnak, ,hogy kaptam egy új gyönyörű életet amit napról napra építenek bennem ! Szeretlek Istenem,szeretlek Jézusom,szeretlek élet!

  2. Kedves Marcsi! Kívánok nagyon örömet és boldogságot a megéléshez. Köszönjük, hogy megosztod velünk érzéseidet. Sz

    1. Köszönöm ,jó kívánságaidat és szép szavaidat hozzám! Sok áldást az életedre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük