Hol a szépséged, hol a nőiességed?

Hol a szépséged, hol a nőiességed?

Nő és férfi egyenrangú minőségek. Nő és férfi együtt a teljesség. A nő szépségével, kecsességével, bájával, odaadásával, kedvességével, finomságával, érzékiségével ejti rabul a férfi szívét. Mindezek olyan erényeid, olyan minőségeid, melyet a féri csak tőled, a nőtől, a női energiákon keresztül kap meg.

Honnan ered szépséged?

A nő nem attól szép, hogy ápolt a haja, a bőre, a körme. Ezek külsőségek, amelyek fontosak, de csak felerősítik a sugárzásodat. A férfi szemének ez is kell, de mit sem ér a külsőség a kisugárzásod nélkül. Kisugárzásod adja vonzalmad. Mosolyodban, vidámságodban, önmagad szeretetében, világra nyitottságodban rejtőző elégedettséged. Ez adja a fényt, amely belőled árad, amelynek oly nehéz ellenállni.

girl-1472185_1280

Minél elégedettebb vagy önmagaddal, annál magabiztosabban tudod élvezni az életet, megélni önmagad. Annál ragyogóbb vagy, mosolyogsz és fénylesz. A férfiak ezt veszik észre, ez bilincseli le őket.

Ugyanez igaz fordítva is: minél nyitottabb vagy, annál könnyebben észreveszed a csodákat, melyek vidámmá tesznek. Minél befogadóbb vagy, annál biztosabb, hogy ki tud teljesedni nőiséged.

Nőként Te vagy a befogadó minőség

Meglátod az apró részleteket, érzékeled a finom rezdüléseket. Mondhatjuk: intuitív vagy. Gesztusokat veszel észre, és anélkül, hogy tudatosítanád, pontosan érted, mi rejlik mögöttük. Észreveszed másokon a kételyt, a szomorúságot, a csalódást, a lappangó haragot. Pusztán a gesztusokból érzékeled az érzelmi minőségek közötti különbséget. Képes vagy befogadni a világ rezgéseid, a megérzéseidre figyelni.

Az érzelem nemcsak talajra lel benned, hanem vissza is tükröződik. Könnyebben átadod magad a szeretetnek, vágynak, félelemnek, mert érzelmeid könnyebben kerítenek hatalmukba, mint egy férfit. Ettől vagy odaadó, empatikus, kedves, ettől érzed tökéletesen, mi zajlik a körülötted élők lelkében.

Mert a Nő együtt érző, melegséget adó, ápoló, és gyógyító.

Szépséged és kisugárzásod a Te erőd

girl-1472187_1280

Lásd, milyen szép és tökéletes vagy. Mit sem számít súlyod, korod, hajszíned, szemed színe, bőröd árnyalata. A legfontosabb, hogy Te tisztában legyél azzal, mennyit érsz. Legyél tisztában istennői minőségeddel, és ne a férfitól várd, hogy ő emeljen isteni magaslatokba. Ezt csak Te tudod megadni magadnak. Ám ha istennőként tekintesz magadra, képes vagy a férfira úgy hatni, hogy isteni minőségűnek érezze magát.

Az a férfi pedig, akit teljes odaadással elfogadsz, és isteninek érzi magát, nem szívesen mozdul el mellőled. Hisz mindent megtalált, amit csak keresett.

Fedezd fel magadban a nőt. Fogadd el magad. Nyiss a világra, hogy elégedettséged, boldogságodat megélhesd.

Légy az, akinek születtél: NŐ. Légy büszke arra a fantasztikus nőre, aki vagy.

 

Szerző: Némethi Erika, a Tündérszív bloggere

Várunk szeretettel Nőkör közösségünkben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük