Anya vagyok, feleség, háziasszony, közben sikeres magyar üzletasszony Ausztriában

Anya vagyok, feleség, háziasszony, közben sikeres magyar üzletasszony Ausztriában

Kislányként – ahogy mindannyian – én is álmodoztam. Csodálatos életről, férjről, gyerekekről, szerető családról, karrierről. Nem tudtam pontosan, mit szeretnék az élettől, mihez szeretnék kezdeni. A sikeres üzletasszony képe akkor még meg sem fordult a fejemben. Teltek-múltak az évek, lassan felnőttem. Legbelül motoszkált bennem valami, amit ma leginkább szégyenként tudok beazonosítani. Körülöttem mindenki egyetemre, főiskolára, diplomára vágyott, miközben én családra, otthonra, és boldogságra. Tanulni, fejlődni akartam persze, de nem akkor, nem ott és nem úgy.

Tanulás, iskolapad helyett tehát a munkát választottam. Magam miatt, azért, hogy rájöjjek, mi az, ami oly sok éven át bennem volt, és ami mágnesként vonzott, de amit félelem, vagy elvárás miatt mindig jó mélyen el kellett magamban temetni.

Ausztria, munkaDolgoztam hát, fiatalként 10-12, néha 14 órákat.  Túlhajszoltam magam, mit sem gondolva arra, hogy később mit idézhet elő a rendszertelen életvitel, a rendszertelen étkezés.

Külföldön

Egészen fiatalon, 15 évesen életem párját is megtaláltam, aki azóta már a férjem. Kis kitérő után 3 éve Ausztriát indultunk meghódítani. Kalandos kezdet, munkásszálló, 17-20 ember egy helyen, kezdetleges felszerelés, elképzelhetetlen körülmények. Mi még ennek is mérhetetlenül örültünk, hiszen fedél került a fejünk fölé, volt munkánk, tettük a dolgunkat.

Mégis, egyre inkább eluralkodott rajtam a hiány, az elégedetlenség. Nekem csak ennyi jár? Ez az, amit megálmodtam? Erre vagyok képes? – tettem fel magamnak a kérdéseket. Heteken át tartó önmarcangolás vette kezdetét. Mit tegyek? Hova menjek? A végén már utáltam magam, a helyzetet, a légkört, Ausztriát, mindent! Miérteket, célokat kerestem, hogy újra összeálljon bennem a kép, mit is akarok tulajdonképpen az életemtől, miért is vagyok itt….

Ausztria, sikeres üzletasszony

Egészségem

Egy egészségügyi probléma megálljt parancsolt ebben az őrületben. Ahogy kerestem, kutattam a kiutat, a megoldásokat az egészségi állapotom rendbe tételére, “bekopogtatott a szerencse az ajtómon”. Rátaláltam valamire, amire hosszú idő óta vágytam. Szépen lassan, napról-napra vált az életem részévé az egészséges táplálkozás, az egészséges életmód, az az életérzés, ami az álmok valóra váltását hozta magával.

Már meg tudom fogalmazni, hogy olyan lehetőségre vágytam, ahol rám, mint emberre van szükség. Ahol igazán Önmagam lehetek, kiteljesedhetek, és ahol a cél mellett az addig bejárható út is fontos. Mindeközben szerettem volna alkotni, szebbé, jobbá tenni a világot, az embereket közelebb hozni egymáshoz, élményeket adni magamból, megélni, átélni. Vágytam egy olyan hivatást, ahol az emberi-erkölcsi értékek megmutatkoznak, ahol a motiváció, a lelkesedés már a levegőben érezhető. Megtaláltam!

Hivatásomnak élek

Boldogan, mosollyal az arcomon, kiegyensúlyozott anyaként, feleségként keresem azokat az  embereket, nőket, akik ugyanígy gondolkoznak, vágynak a változásra, mint én. Szenvedéllyel segítek másoknak a jobb életminőség létrehozásában, egy egészségesebb életvitel kialakításában. Eszközt adok a kezükbe, segítek céljaikat újra fogalmazni, és lehetőséget kínálok arra, hogy az álmaik ne csak álmok maradjanak. Ebbéli tevékenységem során sikeres üzletasszony is vált belőlem.

Biztosan olvastad, hallottad már, hogy minden fejben dől el. Minden, amit kimondasz, minden, amit gondolsz, valósággá válik. A mai valóság a tegnapi, múltbéli gondolatok, érzések teremtménye. Büszke vagyok magamra, arra, amit létrehoztam, amit megteremtettem magamnak. Arra az útra, ami idáig vezetett.

Zsuzsa, sikeres üzletasszony

Idén márciusban megszületett kislányom, Dominika, így ma egy majdnem 6 hónapos kis angyal mellől, feleségként, háziasszonyként irányítom a vállalkozásomat.

Azt kérdezed, hogyan? Az egyik kulcs Én magam vagyok. Van miértem, van motivációm és találtam egy fantasztikus nemzetközi háttérrel rendelkező céget, amelynek üzleti partnere vagyok.

Sikeres üzletasszony

Tevékenységemet az internet, a Facebook térhódításának köszönhetően online végzem. Üzlettársaimmal, vezetőmmel, csapatom minden egyes tagjával online kommunikálok. A lehetőségek felkutatása, az én tevékenységem bemutatása mind-mind online zajlik. Percek leforgása alatt elérhetővé válik a földrész másik felén élő magyar ember. Világutazás percek alatt! Az álmom.

Olyan munkát, olyan hivatást találtam, amelyet helytől, napszaktól, órától függetlenül tudok végezni. Magam osztom be az időmet, és a napi ráfordított munkamennyiséget. Természetesen a befektetett energia arányában tudok kivenni is belőle.

Hogyan működtetem a mindennapjaimat? Párommal közösen kialakítottunk egy rendszert, ami mindannyiunknak megfelel. Legfontosabbak a kislányommal kapcsolatos napi teendők, az Ő nyugalma, boldogsága. A vállalkozásom pedig akkor nyer elsőbbséget, amikor elcsendesül a ház. Napközben az apróbb, fontos dolgokat össze tudom egyeztetni a teendőkkel, hiszen a mosógép magától mos, a gyermekem napközben alszik. Vásárlás, takarítás, főzés közben pedig tanulok, fejlődök, hanganyagokat hallgatok. A profiktól tanulok, hogy én is profivá váljak.

Szabadság

Reggeli kávém mellé pár sor olvasás, ejtőzés a napsugarakban, energia, mosoly, boldogság. Apropó, energia. Sokan kérdezik meg tőlem, hogyan van minderre energiám? Gyermekem a legnagyobb motivációm a munkában. Értéket közvetítek, kapcsolatokat teremtek olyan emberekkel, akik vágynak a változásra, akik hajlandóak a komfort zónájukon kívüli életben élni.

Zsuzsa, sikeres üzletasszony szabadon

Szabad vagyok. A szabadság érzése, a kötetlenség az online világ legszebb, legnagyobb előnye. Minőségi időt tudok tölteni a családommal, nevetünk, játszunk. Élményeket adunk ennek a csodálatos csöppségnek. Figyelem a kislányom fejlődését, cseperedését nap mint nap. Élményeket adok annak a Férfinak, aki mellett igazi NŐ lehetek. Egy olyan NŐ, akinek megvan mindene. Szerető társa a munkában, az életben, testben, lélekben.

Élvezem a hivatásom, azzal foglalkozom, amire mindig is vágytam. Segíthetek, önmagam lehetek, szabadon és boldogan élhetek. Mindeközben értéket adok át, hogy a következő nemzedék emberibb életet élhessen.

Szerző: Tóthné Vati Zsuzsanna

Várunk szeretettel Nőkör közösségünkben.

573 thoughts on “Anya vagyok, feleség, háziasszony, közben sikeres magyar üzletasszony Ausztriában

 1. Könnybe lábadt a szemem ahogy olvastam. <3 A legjobbakat kívánom Zsuzsi! Érd el minden álmodat és segíts valóra váltani minél többekét! 🙂

  1. Köszönöm Bogi a szavaidat!
   Az Élet szépségét és a benne rejlő lehetőségeket, értékes percekké formàlom magam és azok szàmàra is akik velem tartanak ebben az útban! 🙂

  1. Kedves Turcsán-Tóth Zsuzsanna!
   A cikk a tapasztalataimat ,a megélt élményeimet,gondolataimat osztja meg az olvasókkal!
   Bővebb információ átadására a privát üzenetben való tájékoztatást javaslom! Elérhetőségeim: vatizsuzsanna1988@gmail.com illetve a Facebookon megtalàlhato vagyok! Várom a megkeresést,kérdésemet egyaránt! Avagy szívesen felkeresem èn is, ehhez kérnék elérhetőséget az informáciok pontos átadására!
   Zsuzsi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük